Vælg en side

Tilmelding:

Alle medlemmer  skal tilmelde sig og betale via vores hjemmeside.

1. Klik på det hold du gerne vil deltage på i listen over hold.

2. Klik på knappen ”Tilmeld” .

3. Indtast gymnastens oplysninger eller indtast brugernavn og adgangskode, hvis du tidligere har tilmeldt dig. Det er meget vigtigt at indtaste mobil nr. og e-mail adresse.

Melder du dit barn til er det meget vigtigt at det er barnets personlige oplysninger og din egen e-mail adresse.

4. Klik på ”Tilmeld” og følg vejledningen.

Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode du fremover kan bruge ved tilmeldinger. Husk at have et Visa/Dankort klar, da der skal betales med det samme. Hvis du ikke har et Visa/Dankort, kontakt da en i bestyrelsen, som vil sørge for, at du bliver tilmeldt et hold.

Betaling kan ske med følgende kort typer:

Såfremt I ikke har et sådan kort, så kontakt en fra bestyrelsen.

HANDELSBETINGELSER VED ONLINE TILMELDING OG BETALING.

 Ved betaling med Dankort o.l. har du iflg. loven 14 dages fortrydelsesret fra betalingsdagen.

BEMÆRK: Fensmark IF Gymnastikafdelingen tilbyder at du kan komme til 2 træningsaftener inden du tilmelder dig.

Tilmelding: Tilmelding sker ved sæsonstart. Efter først til mølle princippet.

Betaling: Betaling for hele sæsonen skal foretages ved tilmelding. Uanset årsag tilbagebetales kontingent ikke på oprettet hold. Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort. Beløbet trækkes på din konto indenfor få dage.

Hold nedlæggelse: Såfremt et hold undtagelsesvis ikke opnår tilstrækkelig tilslutning, forbeholder bestyrelsen sig ret til at nedlægge holdet og tilbagebetale kontingentet.

Ferier og aflysninger: Fensmark IF Gymnastikafdelingen følger Næstved kommunes skolers ferier og fridage. Derudover kan der forekomme aflysninger i forbindelse med terminsprøver m.v..

Billeder: Når du er tilmeldt i Fensmark IF Gymnastikafdelingen giver du ret til at der ind imellem bliver fotograferet på holdet. Disse billeder lægges på foreningens hjemmeside. De kan fjernes ved din henvendelse til et medlem af bestyrelsen.