2022 4053 - bedst mellem kl 19.30 - 21.00 fensmarkif@fensmarkif.dk

Yoga for voksne 

Holdet træner onsdage fra kl. 19.00-20.00 på Holmegaardskolen – store sal. Holdet starter den 8/1-2020

Jeg glæder mig til at forsætte med yoga efter nytår, og vil på bedste vis efter Helles kompetente undervisning, og som har startet yogaholdet op, guide der gennem en time med Hatha yoga. Vi skal lave blide stræk som bl.a styrker vores nakke, skuldre, ryg, ben og hofter. Vi skal træne vores balance og lave smidigheds øvelser , som afstresser kroppen og giver ny energi. Vi skal træne vejrtrækningsøvelser, som er mentalt beroligende for dig, men samtidig også hjælper dig med, at komme mere i dybden, i de forskellige yoga øvelser . Yoga er for ALLE, uanset alder og erfaring, da yoga ikke handler om at præstere, men at acceptere sit niveau.

Vi slutter hver time med afspænding for at lade kroppen restituere, og af og til også korte meditationsøvelser.

Du skal medbringe en yogamåtte ( gymnastik foreningen har et  antal at låne ud) og et tæppe til afslapning/afspænding. Kom i løst og behageligt tøj, varme sokker er godt at starte med , ellers er yoga bedst at udføre i bare fødder. Måske har du også brug for en pude/sæde e.lign. Du medringer det , netop DU har brug for til en behagelig yoga time.

Når yoga timen er slut , håber jeg, at du gerne kan mærke du har trænet hele din krop, og du er afstresset og fuld af ny frisk energi.

Jeg glæder mig meget til at se dig.

Kærlig hilsen Merete.

 

INSTRUKTØRER

Merete