2022 4053 - bedst mellem kl 19.30 - 21.00 fensmarkif@fensmarkif.dk

WOD (Workout of the day) 

er en træningstime, der står på funktionel træning med egen kropsvægt. Her vil der være fokus på at træne hele kroppen. Øvelserne vil derfor varierer, så vi får fat i alle vores muskelgrupper og får strammet kroppen op. Holdet er for dig, der ikke gider at stå alene med de samme træningsøvelser oppe i fitnesslokalet hver evig eneste dag. Eller for dig, der bare gerne vil have lidt variation i træningen. Det er også for dig, som gerne vil samles i et fællesskab, hvor vores fælles mål er at sparke bagdelen i gang. WOD er en workout for alle, både fra uøvede til øvede, fra unge til gamle (eller hvad man nu identificerer sig selv som). På holdet vil der være forskellige alternativer til de forskellige øvelser, så det er et hold, hvor der er plads til alle og hvor man selv kan vælge hvor meget man vil give den gas. WOD finder sted i Holmegaardhallen hver mandag fra 19-20, hvor Thit og Amalie står klar med god musik, til at give den gas sammen med jer! 

 

INSTRUKTØRER

Thit – Amalie

Thit Evde

instruktør for WOD, og har tidligere erfaring med at undervise. Jeg elsker selv at træne og har trænet hele mit liv. Jeg er derfor glad for at få mulighed for at få andre til at blive ligeså glad for at træne, som jeg selv er.

.

Amalie Lund

instruktør for WOD, og har tidligere været hjælpeinstruktør på nogle af de forskellige børnehold i foreningen. Jeg synes at det er fedt at have fået muligheden for, at undervise i noget jeg synes er mega sjovt. Jeg elsker at holde kroppen i gang, og det fælleskab der skabes omkring træningen, hvor alle har et fælles mål.