2022 4053 - bedst mellem kl 19.30 - 21.00 fensmarkif@fensmarkif.dk

POWER-MIX Konkurrencehold

 
 
 
 

Torsdag kl. 17.45-19.45

Holdet er for øvede piger og drenge, som går på breddeholdet om tirsdagen, men som søger ekstra udfordring og konkurrenceelementet i gymnastikken. Udover to ugentlige træninger, er der også en træning om måneden på Digtervejen, hvor der er springgrav og trampoliner i gulvet.

Motivation er vigtigere end gymnastisk kunnen, for at gå på holdet. Vi forventer dog, at du har arbejdet med flik-flak, kraftspring og salto på banen – overslag, salto og skruer i trampolinen.

Vi skal i løbet af året udover at lave opvisningsprogram med opvisningsholdet og lave konkurrenceserie, øve momenter, smidighed og styrke. Vi skal træne springteknik og færdige spring. Nogle kommer til at lege med dobbeltrotationer. Vi skal lave samarbejdsøvelser for at styrke sammenholdet. Vi skal selvfølgelig være seriøse, men vi skal også have det sjovt. bl.a. med en weekendovernatning i starten af året.

Til oktober skal den enkelte gymnast have taget stilling til, om de vil med til konkurrence eller være opvisningsgymnast.

Vi regner med at holdet fortsætter med sommergymnastik sammen med breddeholdene (8-10 åg og 10-14 år), og dette hold tager til Riccione, Italien sommer 2020. Der vil derfor i løbet af året blive sammensat en forældregruppe, og der vil formegentlig være arrangementer, hvor vi tjener penge til turen. Vi forventer, at forældre hjælper og deltager i disse arrangementer.

For konkurrenceholdet gælder det, at der skal påregnes ekstraudgifter til dragt, konkurrencelicens og deltagergebyr (ca. 1.100 kr.). Hvis man melder sig til konkurrence, er det yderst vigtigt, at nedenstående datoer bliver prioriteret over alt andet i familiens kalender, da det er en holdsport, og vi er afhængig af alle gymnaster på holdet – det giver ro i maven, og ingen gymnaster skal ind og yde noget, de ikke føler sig trygge ved.

Vigtige datoer:

7.-8. marts: Konkurrence: Talent øst i Gladsaxe – 1. runde

25.-26. april: Konkurrence: Talent øst i Gladsaxe – 2. runde

 

 

INSTRUKTØRER

Connie – Kim – Josephine