2022 4053 - bedst mellem kl 19.30 - 21.00 fensmarkif@fensmarkif.dk

Powermix – breddehold – 10-14 år 

Træner tirsdag kl. 18.00-20.00

Dette er holdet for dig der vil være med til at sammensætte et power fuldt opvisningsprogram! Det er holdet for både drenge og piger, der vil dyrke gymnastik med smil på læben og sved på panden.

Vi skal øve spring på både bane og i trampolin; både basisspring og de mere vilde spring. Vi skal lave rytmeserier og øve springkoncept. Der er til en del af træningerne samarbejde med holdet ”Powermix 8-10 år”, da vi laver opvisning sammen.

Vi skal opvarme med både grundgymnastik, smidighed og styrke. Vi skal grine, svede og dygtiggøre os! Der vil være to ekstra træninger, hvor fællesskabet er i højsæde. Vi har en forventning om, at man som juniorgymnast gør sig umage for at deltage aktivt i træningen hele året, og er med til at skabe en god og motiverende holdånd. Vi skal selvfølgelig være seriøse, men vi skal også have det sjovt. bl.a. med en weekendovernatning i starten af året.

I foråret deltager vi i DGI’s forårsopvisninger. Dette hold er et “must” for de gymnaster, der måtte ønske at gå på torsdagsholdet med mulighed for deltagelse i DGF’s talentkonkurrence.

Der skal påregnes ca. 450 kr. for dragt

Vi regner med at holdet fortsætter med sommergymnastik sammen med holdet 10-14 år, og dette hold tager til Riccione, Italien sommer 2020. Der vil derfor i løbet af året blive sammensat en forældregruppe, og der vil formegentlig være arrangementer, hvor vi tjener penge til turen. Vi forventer, at forældre hjælper og deltager i disse arrangementer.

 

 

INSTRUKTØRER

Connie – Kim – Chrisser – Josephine